Házirend

Érkezéskor kérjük a házat rendelkezésre bocsátó személynek bemutatni a regisztrációhoz szükséges iratokat (személyi igazolvány/útlevél).

Az elutazás napján délelőtt 11.00 óráig kérjük elhagyni a szobát, illetve a házat, hogy a következő, délután 14.00-től érkező vendég részére kitakarítva tudjuk azt átadni.

A házigazda előzetes értesítés nélkül nem lép be a vendég által használt házba. A házigazda a vendég távollétében akkor lép be a vendég által használt házba, ha tudomására jut, hogy a ház vagy a vendég veszélynek van kitéve, illetve, ha a vendég nem tartotta be a házirendet.

A házigazda nem tartozik felelősséggel a vendég személyi holmiját illetően, de minden megtesz a vendég védelme érdekében és tájékoztatást nyújt a lehetséges veszélyekről.

A vendég nem hozhat a házba gyúlékony és robbanó anyagokat és tárgyakat, valamint saját elektromos készüléket a házigazda engedélye nélkül. Peterdázás dec. 31. kivételével tilos és akkor is a házigazdát kérjük előzetesen értesíteni.

Kérjük kedves vendégeinket, hogy ne feledjék el, hogy ez egy falusi, erdőhöz közeli pihenőház, este 10.00-től reggel 7.00-ig ne zavarják hangoskodással szomszédaikat, valamint az erdő lakóit.

A házat csak a bejelentkezett vendégek használhatják.

A ház berendezési tárgyaiban a vendég által okozott kárt a vendég köteles megtéríteni.

Kérjük Önöket, hogy a házat ugyanolyan tiszta, rendezett és sérülésmentes állapotban hagyják el, mint amikor átvették.

A ház valamennyi helyiségében tilos a dohányzás.

Háziállatot csak a kertben fogadunk.