Vendégkönyv

Vendégeink írták rólunk, nekünk. 

 

"Patrícia és a Dávid nagyon kedves vendéglátók voltak. A ház nagyon ízléses, két ember számára ideális, de többnek is megfelelő lett volna. A falu fekvése szép, érdemes rövid sétát tenni benne. A közelben pedig sok látnivaló elérhető. Szívesen ajánljuk azoknak, akik egy kis csendes pihenésre vágynak a természet közelségében."
Lilla
Pihenőházunk első vendége 2018 októberében
"Köszönjük szép őszi napokat, amiket itt tölthettünk. Csodás a környék és a házikó is, minden megvan benne, ami kell! 🙂 A reggelik pazarok voltak, finom és bőséges!"
Hajni, Adrián, Zorka
2018. november
"Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük a jól tartást. Halászlé és meggybor forever! :)"
Zsuzsa és Laci
2018. december
"Az év utolsó napjait töltöttük a pihenőházban, nagyon jól éreztük magunkat. Szép, komfortos, jól felszerelt házikó, nagyon szép környezetben. Visszatérő vendégek leszünk! Köszönjük a vendéglátást!"
Eszter és Benő
a 2019. évet köszöntötték a pihenőházban
"Nagyon köszönjük a figyelmes és rugalmas, kedves vendéglátást! Nagyon ízlésesen rendeztétek be ezt a kis házat. Nagyon jól éreztük magunkat, egészen biztosan visszajövünk még! :)"
Fecó, Nóri,Emma, Anna, Gyuri
2019. február
"Nagyon jól éreztük magunkat. A ház nagyon szépen van berendezve, igazi kis romantikus sziget a város zajától menekülőknek."
Zita és Jani
2019. február
"Vendégházuk igazán kellemes hangulatot teremtett az itt tartózkodásunkhoz. A kandallóban ropogó tűz idilli környezetet biztosított az esti borozgatáshoz. Jól felszerelt, csendes kis vidéki parasztház. A nyugalom szigete."
Zszuzsi, Kati, Era, Tamara
2019. március
"Kedves, nyitott, segítőkész, figyelmes Család, csak ajánlani tudjuk Őket!"
Marcsi, Ádám, Boti és Dávid
2019. március
"Jól berendezett ház, hangulatos kandalló, bőséges reggeli, csend és nyugalom. Pont amire szükségünk volt!"
Eszter és Peti
2019. március
"Örülünk, hogy megismerkedtünk és értékeljük a vendégszereteteket! A ház és a házigazdák is melegséget sugároznak. Csodálatos hely. Nyugalmas, komfortos. Bortúrák nagyszerű kiindulópontja. Barátságos vendégfogadás."
Zsuzsa és Eberhard
2019. április
"A reggelik isteniek voltak, a ház, a kert gyönyörű. A kandalló tüze feldobta az estéinket. Jól éreztük magunkat :)"
Anita és Zoli
2019. május
"Ez a ház valami álom! Itt otthon érzem magam. Örülök, hogy itt lehettem!"
Walkó család, Eliána (3/a) és Abigél(5/a)
2019. június
"Nagyon köszönjük, hogy itt lehettünk. A ház nagyon szép, a berendezés nagyon ízléses és szép. Minden megvan, ami a pihenéshez, kikapcsolódáshoz kell. Igazi gyerekparadicsom a kert is és a ház is. A környék is csodaszép és nagyon jókat lehet itt kirándulni."
Kati, Krisztián, Balázs
2019. június
"Nagyon kellemes hetet töltöttünk itt, várakozásaink teljes mértékben teljesültek! Tervünk, hogy sokat pihenünk, megvalósultak! A ház, a kert nagyon barátságos, kellemes, a környék nagyon szép.""
László és Csilla
2019. július
"A ház mégszebb, mint a képeken! Hangulatos, nyugodt, idilli, a vendéglátók kedvesek. A hátsó kertből meseszép a kilátás a domboldalra. A környéken rengetek lehetőség van, hogy tartalmasan töltsük az időnket, amíg itt tartózkodunk. Sajnos csak egy hosszú hétvégét tölthettünk itt a szerelmemmel, és ez nem volt elég ahhoz, hogy mindenhova elmenjünk, és mindent megnézzünk. Ha tehetjük, még visszatérünk."
Dorina és Ádám
2019. július
"A Patrícia Vendégházban öt napot töltöttünk. Nagyon jól éreztünk magunkat. A ház nagyon szép, tiszta, igényesen berendezett. Nagy melegben is hűvös, jól átszellőztethető. A kert tágas, hangulatos. A házigazdák vendégszeretőek, segítőkészek. A környék csendes és gyönyörű. A Vendégház ideális pihenőhely. Külön kiemelnénk a vázába készített friss virágot, a környék látnivalóit tartalmazó bakancslistát, a minden ablakra felszerelt szúnyoghálót, a fürdőszobában a tárolóhelyeket, a kertben pedig a kényelmes kerti bútorokat. Reméljük mihamarabb visszatérhetünk."
Ági és Attila
2019. július
"Szerencse, hogy rátaláltunk erre a pihenőházra, ahol a nyár tíz legmelegebb napjait töltöttük. Köszönjük a vendéglátást! A fenséges reggeliket, ami hiányozni fog. Jól éreztük magunkat."
Margit és István
2019. augusztus
"A ház tiszta, hangulatosan berendezett,a környék csendes,a fogadtatás szívélyes,a reggeli bőséges és finom, a szállás pedig kimaxolja a bababarát fogalmát.Egyszóval pazar.Válasszátok a Patrícia Pihenőházat pihenéshez,romantikázashoz.😉"
Nóri, Szandi és Attila
2019. augusztus
"Nagyon jól éreztük magunkat. A házikó jól felszerelt és hangulatos, a színek jól harmonizálnak."
Robi és Reni
2019. szeptember
"Köszönjük a hétvégét! A ház nagyon szép, a bútorok igényesen fel lettek újítva, a csend pedig pont olyan, amilyen egy rohanó világban kell, hogy az ember pihenjen..."
Szentpályék
2019. október
"Köszönjük szépen a vendéglátást! Igazán hangulatos a kis házikótok, minden igényt kielégít. A kandallót egyenesen imádtuk, igazi falusi hangulatot biztosított. A reggeli isteni volt, külön köszönet érte."
Petra, Balázs, Gerda és Bea
2019. október
"Egy gyönyörű helyet hoztatok létre, amely számunkra a béke szigetét jelentette ebben a pár napban. Rendkívüli érzés volt esténként egy pohár meleg teával és egy jó könyvvel leülni a kandalló elé."
Orsi és Balázs
2019. november
"Nagyon jól éreztük magunkat esténként a kandalló melegénél egy pohár bor mellett. Köszönjük a reggeliket és a szíves vendéglátást! Kedves kis ház, barátságos környéken, jól felszerelt, mindenünk megvolt."
Judit és Jani
2019. december
"Patrícia és a Dávid nagyon kedves vendéglátók voltak. A ház nagyon ízléses, két ember számára ideális, de többnek is megfelelő lett volna. A falu fekvése szép, érdemes rövid sétát tenni benne. A közelben pedig sok látnivaló elérhető. Szívesen ajánljuk azoknak, akik egy kis csendes pihenésre vágynak a természet közelségében."
Lilla
Pihenőházunk első vendége 2018 októberében